Locker met cijferslot

Kluis met cijferslot – Gebruik en voordelen

Locker met cijferslot is het meest gebruikte type slot op plaatsen waar veiligheid belangrijk is, waaronder zwaar beveiligde gebieden, commerciële instellingen en woningen. Het basisidee van het gebruik van dit type slot is het plaatsen van een cijfercombinatie op de deurknop. Dit betekent dat wanneer u het huis of kantoor betreedt, degene die de sleutel is die door de eigenaar is verstrekt, alleen toegang heeft tot de sloten die aan hen zijn toegewezen. Bij het gebruik van deze sloten zijn er echter enkele voorzorgsmaatregelen die moeten worden genomen. Een van de meest voorkomende problemen bij het gebruik van een Locker met cijferslot is het uitdelen van sleutels aan mensen die u niet echt kent. Het belangrijkste punt is dat u bij het uitdelen van sleutels aan uw medewerkers ook voorzichtig moet zijn bij het verstrekken van andere sleutels die kunnen worden gebruikt voor toegang tot het gebouw of andere locaties binnen het etablissement.

Een ander probleem dat kan ontstaan ​​bij het gebruik van combinatiesloten

Een ander probleem dat kan ontstaan ​​bij het gebruik van Locker met cijfersloten is het gebruik van een nachtslot. Deadbolts zijn de beste optie als u wilt bepalen wie een bepaald gebied in uw huis of kantoor kan betreden. Met een nachtslot kunnen ongewenste gasten geen toegang krijgen tot de binnenkant van uw huis of kantoor zonder een speciale sleutel te krijgen die alleen aan hen wordt gegeven. Sloten met combinaties zijn meer geschikt voor mensen die zich zorgen maken over de veiligheid van huis of gezin. Medaillons met combinatie worden vaak gevonden in zwaar beveiligde gebieden, vooral die die worden gebruikt voor gevoelige items, zoals bankkluizen of zelfs geldautomaten.

Een magnetische strip of een staaf

Een combinatieslot heeft meestal een magnetische strip of een staaf die op het buitenoppervlak van het medaillon wordt geplaatst. U kunt elk type balk gebruiken om een ​​combinatiecode te maken die wordt gebruikt om het deksel van de locker te openen en te sluiten. Het wordt aanbevolen om de code die u gebruikt te onthouden, omdat zelfs één verkeerde code het slot onbruikbaar kan maken. Houd er rekening mee dat deze apparaten niet waterdicht zijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *