Is uw ontruimingsinstallatie nog goed?

Het afgelopen half jaar stond voor ons in het teken van regelzaken. Voor het bedrijfsgebouw dat wij in het afgelopen jaar hebben laten bouwen moeten ontzettend veel keuzes worden gemaakt. Zo moet er worden gekozen welk plaatmateriaal gebruikt moet worden voor het dak, welke stroom en gasleidingen moeten worden aangesloten door een installatiebedrijf. Daarnaast is het ook van belang dat er gekeken wordt welke isolatiematerialen gebruikt dienen te worden voor de isolatie van het pand. Bij de bouw van een pand moeten op deze manier veel keuzes worden gemaakt. Daarbij moet ook altijd gelet worden op de budgetten die vrijgesteld zijn voor de verschillende installaties. Wat wij in de aanbouw van dit pand altijd voorop proberen te zetten is de veiligheid. Zo vinden wij het van belang dat er goede vluchtroutes zijn en brandtrappen. In de bouw hebben wij nu goed rekening gehouden voor calamiteiten, echter vinden wij het ook van belang dat de veiligheid ook terug te vinden is in preventie. Branddekens, brandblussers maar ook een goed ontruimingsinstallatie dragen bij aan de veiligheid voor als het mis gaat. Ook voor als het niet mis gaat kunnen deze aspecten wel bijdragen aan een gevoel van veiligheid bij de medewerkers die dagelijks werkzaam zijn binnen het gebouw. Om die reden wilden wij een goed ontruimingsinstallatie laten plaatsen. Helaas heb ik onlangs ook gezien hoe een niet goed functionerend ontruimingsinstallatie kan werken. Dit werd gedemonstreerd toen er een oefening was bij een bedrijf waar ik toen nog werkzaam voor was. De ontruimingsinstallatie werkte niet naar behoren en ging niet af. Een pijnlijke zaak voor de eigenaar van het pand. Omdat ik dit soort pijnlijke situaties voor wilde zijn hebben wij ingezet op een nieuwe, goede en veilige ontruimingsinstallatie. Van een goede kennis van mij die bij de brandweer werkt werd ons de website multibel.nl aangeraden. Op deze website zijn verschillende alarmsystemen te koop waaronder een ontruimingsinstallatie. Wij hebben toen op de website van multibel.nl gekeken om zelf ook eens te kijken waar deze goede kennis zijn informatie vandaan haalde. Eerst zien dan geloven is ons motto, maar op de website van multibel.nl zagen wij inderdaad een keurig verzorgde en overzichtelijke website met allerlei alarmsystemen.

Een hoogwaardige ontruimingsinstallatie

Op de website zagen wij dat de ontruimingsinstallatie die werd aangeboden uitgebreid werd beschreven. Op deze manier kregen wij de indruk dat de ontruimingsinstallatie die zij verkopen op de website van goede kwaliteit is. Ook de service die het bedrijf beoogt sprak ons aan. Naast een goede ontruimingsinstallatie vinden wij het namelijk ook van belang dat wij er goed mee kunnen werken en hierin desnoods kunnen worden begeleid door het bedrijf waar wij mee in zee zijn gegaan. Wij zijn tevreden over de mate van service die multibel.nl aan ons geleverd heeft. Omdat wij ook nog andere alarmsystemen nodig hadden, hebben wij deze ook bij dit bedrijf besteld.

Meer weten?

Bent u ook op zoek naar goede alarmsystemen voor uw bedrijf of huis? Gaat u dan eens:

  • Naar de website multibel
  • Kijken welke producten worden aangeboden voor een veilige leef- en werkomgeving
  • Overwegen welke producten u nodig heeft
  • Een bestelling plaatsen bij dit bedrijf

Wij zijn ontzettend tevreden met de samenwerking die we met multibel.nl hebben gehad en zouden in de toekomst weer met dit bedrijf willen samenwerken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *