Entresolvloer

Automated Guided Vehicles

De installatie van een entresolvloer

Een mezzanine is in wezen een tussenverdieping in een gebouw dat gedeeltelijk openstaat voor de dubbele verdieping op een lager niveau erboven, of dat niet het volledige vloeroppervlak van de constructie beslaat. Omdat het een tussenliggende verdieping is, heeft het meer potentieel om later te verdubbelen als een andere verdieping, in het geval dat alle andere verdiepingen al bezet zijn. De tussenverdiepingen verbinden de tussenverdieping met de badkamers, keukens, eetkamers en zelfs opbergkasten op de tweede verdieping. Omdat het echter de begane grondvloeren verbindt, heeft het ook meer draagvermogen dan de andere verdiepingen van de constructie. Een entresolvloer kan bestaan ​​uit houten lateien of kernkolombanden, dit zijn zware balken die boven het terras worden geplaatst dat de entresolvloer ondersteunt.

De constructie

Afgezien van het type materiaal dat is gebruikt bij de constructie van de mezzaninevloer, is een andere factor waarmee rekening moet worden gehouden tijdens de installatie van een entresolvloer het constructieve ontwerp van de mezzaninevloeren zelf. Wanneer een tussenverdieping wordt gepland, houdt de architect zorgvuldig rekening met de bestaande structuren op de tussenverdieping, vooral wat betreft stabiliteit. De bestaande constructies moeten sterk genoeg zijn om het gewicht van de mezzanine te dragen, maar ook om toegang te geven tot de bovenkant van de mezzanine. Sommige architecten hebben zelfs structurele verstevigingen nodig om de tussenverdieping op zijn plaats te kunnen houden.

Verschillende stijlen

Er zijn verschillende stijlen mezzaninevloeren die kunnen worden gebruikt, afhankelijk van uw behoeften en budget. De meeste mezzaninevloeren nemen de meer populaire aluminiumvorm aan. Ze zijn relatief eenvoudig te installeren en bieden een lichtgewicht structuur die stabiel is. Een entresolvloer gemaakt van een composiet van materialen zoals staal kan een duurdere oplossing zijn, maar is een veel duurzamere en lichtere optie. Deze opties komen veel vaker voor in kantoren dan in woongebouwen. Een modulair mezzaninevloersysteem kan worden gecreëerd door de verschillende stijlen van entresolvloer te combineren om een ​​enkele, kosteneffectieve oplossing te creëren. Als u mezzaninevloeren in uw nieuwe gebouw wilt installeren of een bestaand gebouw wilt renoveren, zult u merken dat het proces helemaal niet zo moeilijk is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *