Een hollewandplug dè oplossing

Hollewandplug

Een holle wand is heel vervelend als je precies daar iets op wilt hangen. Je hebt geen stevigheid om iets groots op te hangen en schroeven en spijkers blijven niet zitten. Gelukkig zijn hier genoeg oplossingen voor. Zo kun je een hollewandplug bestellen. Deze zorgt voor een verlenging van de muur waardoor je wel een schroef of spijker vast kunt maken in de muur en hier iets aan ophangen. Verder zijn er nog een aantal manieren om iets op te hangen aan een muur die hol is.

Hollewandplug

Iets zwaars ophangen

Als je echt iets zwaars aan de muur wilt hangen zul je een andere manier nodig hebben dan een hollewandplug. Als je bijvoorbeeld een tv wilt ophangen aan de muur kun je dit niet doen aan de muur zelf, maar moet je dit doen aan de balken die in de muur zitten. Iedere holle muur heeft namelijk balken die ervoor zorgen dat de muur recht blijft en blijft staan. In deze balken kun je wel schroeven en spijkers slaan en dus iets zwaars op hangen. Als je dus een tv wilt ophangen moet je een tv beugel hebben die je aan deze balken kunt vastmaken. Zo zorg je ervoor dat je muur heel blijft en de tv of iets anders zwaars aan de muur blijft hangen. 

Het voordeel van een holle wand

Een holle wand is heel eenvoudig om draden doorheen te loodsen om zo naar een andere kamer te lijden of naar een volgende verdieping. Ook is het plaatsen van deze wanden erg eenvoudig en zijn ze relatief goedkoop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *