Een glazen schuifwand in de overkapping

glazen schuifwand

Wanneer je een overkapping hebt staan is het ook mogelijk om hier een glazen schuifwand in te maken. Hiermee kun je dan dus de overkapping afsluiten. Wanneer het dan hard aan het waaien is buiten zul je er ook geen last van hebben. Verder zul je dan ook altijd droog kunnen zitten. Dit is ook altijd mooi meegenomen. De schuifwand zal een ook een zeer mooie en luxe uitstraling hebben. Natuurlijk zul je er wel voorzichtig mee om moeten gaan want het is nog steeds gemaakt van glas. Het is niet de bedoeling dat je de wand hard dicht schuift want dan kan het kapot gaan.

Schoonmaken

Het is natuurlijk wel belangrijk dat de glazen schuifwand goed wordt schoongemaakt. Aangezien het glas is zul je ook merken dat dit erg snel vies kan worden. Zo kun je namelijk snel vingervlekken er op zien. Dit is niet wat je wilt en daarom moet je het ook goed schoonhouden. Ook na een regenbui zul je zien dat er allemaal viezigheid op het glas zit. Gelukkig kun je dit allemaal gemakkelijk eraf halen met water en wat schoonmaakmiddel. Je hoeft ook niet bang te zien wanneer je wat water knoeit want je bent toch buiten.

glazen schuifwand

Een slot erop

Het is ook fijn dat je een glazen schuifwand ook op slot kan doen. Zo kan niemand bijvoorbeeld de stoelen of andere spullen die er in de overkapping liggen stelen. Hier ga je niet van uit maar om nalatigheid te voorkomen kun je er dus ook een slot op laten maken.

Meer verhalen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *