De laatste Nederlandse laarzen trends voor dames.

Motorrijder Stijl

De bikerlaars lijkt erg op het rijmodel, dat vooral verschilt in de maat van de barrel, aangezien de biker een kleinere barrel heeft, dichter bij de enkel dan bij de knie. De inspiratie voor deze laarzen dames waren die van motorrijders en daarom hebben ze een meer rockerstijl en brengen ze details zoals studs en gespen.

Dit is ook een van de meest populaire modellen en daarom past het bij vrouwen van verschillende stijlen en leeftijden, weet gewoon wat je moet matchen. Zo combineer je de biker: combineer met delicate stukken voor een modernere look en met jeans voor casual gelegenheden.

Chelsea

Het chelsea-model is vrij karakteristiek, met een korte en elastische loop aan de zijkant. Het is niet een van de meest populaire modellen, maar het geeft veel stijl aan de vrouw die het draagt. De chelsea boots waren geïnspireerd op modellen uit het Victoriaanse tijdperk en werden in de jaren 60 ook populair bij de Engelse vrouwen zelf. Ze zijn zeer comfortabel en tegelijkertijd stijlvol. Dus als u op zoek bent naar een gedifferentieerde schoen, is dit zeker de beste optie. Het past ook bij vrouwen in boho-stijl.

Hoe combineer je chelsea? Vergis je niet, draag chelsea met jurken, rokken en shorts, waardoor je look een lichtere en zomerse stijl krijgt.

Countrystijl

Platte laarzen dames zijn die geïnspireerd op de modellen die door cowboys worden gedragen. Ze hebben een medium loop en hebben wat meer opvallende details, zoals de fijne snavel. Met zijn populariteit hebben de laarzen dames eenvoudiger modellen gekregen, maar die een zeer karakteristieke stijl blijven drukken op de vrouw die hem draagt. Om te ontsnappen aan de cowgirl-stijl, maak je gewoon combinaties die aan deze stijl ontsnappen en ga je voor een meer relaxte en moderne look.

Zo combineer je de countryboot: om een ​​nettere look te creëren, combineer je hem met een jeans en een overhemd. Voor meer relaxte looks is de tip om de voorkeur te geven aan shorts en shirts.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *