24 uur per dag productie verplaatsen

Automated Guided Vehicles

Je kunt er als bedrijf bijna niet meer omheen om 24 uur per dag je bestellingen verzendklaar te maken, echter vraagt dit wel om een goede bezetting in je magazijn. Ook van de fabriek naar het magazijn ben je afhankelijk van personeel, door gebruik te maken van automatic guided vehicles heb je wat betreft personeel een zorg minder. Om een karter commando’s te geven, hoef je geen aanpassingen te doen in je magazijn of fabriek, ze beschikken namelijk over natuurlijke scanners die obstakels herkennen om deze te kunnen vermijden. Hebben ze een keer de route verkend, weten ze automatisch de weg.

Automated Guided Vehicles

Een betaalbare en pasklare oplossing

Waar het vroeger financieel moeilijk haalbaar was om automated guided vehicles te gebruiken, is dit tegenwoordig een stuk eenvoudiger om toe te passen in je logistieke omgeving. Steeds vaker is de vraag ernaar, omdat je te maken hebt met een werkdag die eigenlijk niet meer stopt. Personeel is moeilijk te vinden, en erg duur wanneer je ze dag en nacht en in ploegen laat werken. Een karter heeft per 24 uur slechts dertig minuten nodig om op te laden, per 10 minuten opladen kan een karter er weer acht uur tegenaan.

Zijn er voordelen aan de inzet van een karter?

Het eerste grote voordeel van automatic guided vehicles is dat je niets hoeft aan te passen aan de structuur van je fabriek of magazijn, de bedrijfskosten worden ook verlaagd omdat je minder personeel nodig hebt. Je hoeft niet bang te zijn dat er niemand is, een karter is namelijk altijd beschikbaar 24 uur per dag. Werk je tevens met andere systemen dan is het mogelijk om de karts naadloos te integreren met het huidige systeem. Waar een heftruckchauffeur moe wordt en fouten mogelijk zijn, kan een karter dag en nacht werken zonder fouten te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *